
“35 Yıl Önce Bu Sıralardaydım”
İftarda öğrencilerle geçmiş anılarını paylaşan Azizoğlu, 35 yıl önce aynı sıralarda eğitim aldığını belirterek şunları söyledi:
"O yıllarda imkanlarımız kısıtlıydı ama çok çalıştık, mücadele ettik. Mezun olduktan sonra İstanbul’da Makine Mühendisliği eğitimi aldım. Ardından ilçeme hizmet etmek için Sürmene’ye döndüm. Bugün belediye başkanı olarak burada sizlerle olmak büyük bir gurur."
Öğrencilere Başarı Tavsiyesi
Başkan Azizoğlu, öğrencileri gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak bireyler olarak gördüğünü ifade ederek şu mesajı verdi:
"Derslerinize çok çalışın, hayallerinizin peşinden gidin. Ailelerinizi ve öğretmenlerinizi üzmeyin. Ülkemizin sizin gibi gençlere ihtiyacı var."
İftar programı, Ramazan’ın dayanışma ve bereket ruhunu yansıtan anlamlı bir akşam olarak hafızalarda yer etti.