DOĞALGAZ HATTI İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Bakan Bayraktar’ın talimatlarıyla onaylanan projeler kapsamında, Sarıtaş Toki, Yaylacık Mahallesi Zorasa Mevkii, Yıldızlı Mahallesi Sümela ve Sessiz Tepe Evleri, Yıldızlı Toki Afad Koordinasyon Bölgesi, Dürbinar Kokoçoğlu Sokak ve Kavaklı Mahallesi gibi bölgelerde doğalgaz hattı inşaat çalışmaları başlatılacak.

ABONELİK BAŞVURULARI BAŞLADI

AKSA Genel Müdürlüğünden gelen bilgi doğrultusunda, Başkan Ekim, bu bölgelerdeki vatandaşlardan doğalgaz için ön abonelik başvurularını hızlıca yapmalarını istedi. Abonelik oranı belli bir seviyeye ulaştığında kazı çalışmalarının başlayacağını belirten Ekim, aboneliklerin AKSA Doğalgaz ofisinde yapılabileceğini hatırlattı.

Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi Mumcu'dan Kongre Süreci Açıklaması: Ekibin Toplantısında Tarihler Belirlendi

“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Ekim, doğalgaz projelerine destek veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, milletvekilleri ve diğer yetkililere teşekkür ederek, projelerin ilçeye büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY