Beyoğlu'nda Samimi Karşılamalar

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkan Ertuğral’ın ziyaretleri kapsamında, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Beyoğlu Belediye Meclis üyesi ve Başkan Vekili Ali Rıza Yakupoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yamak ve Başkan Danışmanı Bilal Gülep ile bir araya gelindi. Giresunspor kulübünden yapılan açıklamada, “Bu ziyaret kapsamında, İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizin yoğunlukta bulunduğu Beyoğlu ilçemizin Belediye Başkanı Sayın İnan Güney'e, hemşehrimiz Beyoğlu Belediye Meclis üyesi ve Başkan Vekili Sayın Ali Rıza Yakupoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Recep Yamak ve Başkan Danışmanı Sayın Bilal Gülep'e gerçekleştirilen ziyaretlerde kulübümüze göstermiş oldukları nazik misafirperverlik ve yakın ilgileri nedeniyle kendilerine teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Başkan Ertuğral’ın ziyaretleri, Giresunspor camiası ile Beyoğlu’ndaki hemşehrileri arasındaki bağları güçlendirmeyi hedefliyor. Ziyaretler sırasında yapılan görüşmelerin, kulüp ve belediye arasında iş birliğini artıracağına dair umutlar dile getirildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN