Abdullah Avcı'nın kurduğu takımla başarı yakalayamayan Trabzonspor, Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle de beklenen çıkışı yapamadı. Başkan Ertuğrul Doğan'a göre, galibiyet alınamamasının sebebi teknik hatalar değil, hakem yönetimleri.


TRABZONSPOR'UN SIKINTILARI VAR
Beşiktaş maçının ardından açıklama yapan Ertuğrul Doğan, hakem kararlarının maçın sonucuna etki ettiğini belirtti. Doğan, "Mücadeleye hakem ve hakem kararları gölge düşürdü. TFF Başkanı ile görüşeceğim, Trabzonspor olarak çok ciddi sıkıntımız var. TFF Başkanı'nın iyi niyetinden eminiz, bu konulara çare bulacaklardır." ifadelerini kullandı.


DOĞAN, RİVA'YA ÇIKARMA YAPACAK
Başkan Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçının ardından TFF'nin eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmek için randevu talep etti. Hafta sonu öncesinde Riva’ya giderek hakem hatalarının Trabzonspor aleyhine olduğunu dile getirecek ve yardım isteyecek.

Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı Banza'nın Yokluğunda Forvette Draguş Görev Aldı, Performansı Hayal Kırıklığı Yarattı


HACIOSMANOĞLU'NA OLUMSUZ RAPOR YOK
İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzonspor maçlarındaki hakem yönetimlerine dair MHK'den veya hakem gözlemci raporlarından olumsuz bir geri bildirim gelmediği belirtildi. Hacıosmanoğlu, her hafta hakem yönetimlerine dair detaylı rapor alıyor.


TRABZONSPOR GALİBİYETE HASRET
Trabzonspor, bu sezon lig ve Avrupa'da toplam 9 maç oynadı. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nden elenen bordo-mavililer, yalnızca Slovakya'nın Ruzomberok takımını iki maçta yenebildi.

 

Muhabir: AYŞE SANCAK