Aylar önce Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in girişimleri ve talimatıyla başlayan çalışmalar güzel bir şekilde sonuçlandı. Vatandaşlar bu durumdan memnun kaldı ve Başkan Genç’e teşekkür etti. Vatandaşlar, gösterişten uzak bir şekilde hayata geçirilen bu projeyi destekledi ve sayısının artmasını temenni etti.

AK Parti Trabzon’da Kongre Süreci Başlıyor: Vatandaş Erdoğan’a Ulaşacak AK Parti Trabzon’da Kongre Süreci Başlıyor: Vatandaş Erdoğan’a Ulaşacak

Yıldırım'dan Jet Talimat

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, restorasyon çalışmaları devam eden Trabzon Müzesinde (Kostaki Konağı) incelemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Yıldırım, çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimatlarını verdi.

Yomra'ya Karavan Park Geliyor

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçeye karavan park kazandırmak için yer arayışı içinde olduklarını belirtti. Bıyık, Yomra’nın turizm merkezi olduğunu ve turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla karavan park projesini hayata geçirmek istediklerini söyledi. "Turizmi çeşitlendirmemiz ve dört mevsime yaymamız lazım," diyen Bıyık, bu projenin ilçedeki ekonomik canlılığı artıracağını ifade etti. Başkan Bıyık, uygun arazi temin edildiğinde karavan parkının Yomra'ya kazandırılacağını belirtti.

Toplu Taşımada Kurallar Var

Trabzon’da toplu taşıma, büyükşehir belediye otobüsleri ve dolmuş minibüslerle yapılıyor. Trabzon-Of seferi yapan 476 numaralı belediye otobüsünde çekilen bir fotoğraf, toplu taşıma kurallarına uymayan bir yolcunun diğer yolcuları rahatsız ettiğini gösterdi. Kadın yolcu, otobüste ayaklarını boş koltuğa uzatarak ve ter kokusuyla diğer yolcuların tepkisini çekti. Yolcular, "Toplu taşımanın kuralları vardır. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur," dediler.

Çelenk’e Şentürk'ten Ziyaret

Trabzon’un Düzköy ilçe Belediye Başkanı Selim Çelenk’i Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ziyaret etti. Şentürk, Çelenk ile ilçede gerçekleşen ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı ve her zaman desteklerini sürdüreceğini belirtti.

Turizm Sezonunda İnşaat Tepkisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesinde, 5 yıldızlı otelin önünde sabah erken saatlerde başlayan inşaat çalışmaları otelde kalan misafirlerin tepkisini çekti. İş makineleri nedeniyle oteli terk eden misafirler, otel yetkililerinin turizm sezonunda inşaat yapılmasına tepki göstermesine neden oldu. Otel yetkilileri, "İnşaatta çalışma yapmak için turizm mevsimi mi seçildi?" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

CHP'den Fındık Üreticileri İçin Tepki

CHP Karadeniz illerindeki başkanlar, çay üreticilerinden sonra fındık üreticilerinin sorunlarını gündeme taşıdı. Trabzon'da gerçekleşen fındık üreticileri eyleminde konuşan CHP Artvin İl Başkanı Orhan Yusuf Atan, "31 Mart yerel seçimlerinde halkın tepkisini anlamakta zorlanan AK Parti, çay ve fındık üreticisini ezmekte kararlı gözüküyor. Ancak bu durum uzun sürmeyecek. Sandık yakın. Bu vatandaş, bu üretici Karadeniz’de ampulü söndürmeyi iyi bilir. Yerel seçimlerde sarı kartı gören AK Parti, genel seçimlerde kırmızı kart ile oyun dışı kalacak," dedi.

Ömer Başkan Her Yerde

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, teşkilatların iyi ve kötü günlerinde hem mutluluklarını hem de acılarını paylaşmaya devam ediyor. MHP Vakfıkebir eski ilçe başkanı Burhan Baltürk'ün yeğeninin düğün törenine katılan Ayar, genç çiftleri ve ailelerini kutlayarak, "Türk milletinin daha güçlü ve dimdik ayakta kalabilmesi için aile kavramı önemlidir. Ülkesine, ailesine ve topluma yararlı ahlaklı bireylerin yetişmesi aileler sayesinde olur," dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK