Gazilerle Gurur Yürüyüşü ve Öğle Yemeği
Gaziler Günü kapsamında düzenlenen Gaziler Günü Gurur Yürüyüşü’ne katılan Başkan Kaya, etkinliğin ardından gazilerle öğle yemeği yedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ile Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve diğer gaziler de yemekte yer aldı. Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı yemekte, gazilere olan şükran ve minnet dile getirildi.

"Gazilerimiz Kendilerini Vatana Adamış İnsanlardır"
Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Kaya, gazilerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. "Gazilerimiz sayesinde huzur ve güven içinde yaşayabiliyoruz. Kendilerini vatana adamış bu değerli insanlara her zaman şükran borçluyuz," ifadelerini kullandı.

Serpil Akçay, "Baba Ocağı" Cumhuriyet Halk Partisi'ne Katıldı: İyi Parti'den CHP'ye Geçiş Yaptı Serpil Akçay, "Baba Ocağı" Cumhuriyet Halk Partisi'ne Katıldı: İyi Parti'den CHP'ye Geçiş Yaptı

"Bu Cennet Vatanı Bizlere Bırakan Önderlerimiz"
Başkan Kaya, gazilerin büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte vatana hizmet etmiş kahramanlar olduğunu vurguladı. "Gazilerimize minnet borcumuzu kelimelerle ifade etmek zor. Bugün, onlarla aynı sofrayı paylaştık, ekmeğimizi bölüştük," dedi. Kaya, rahmetli olmuş gazilere de şükranlarını sundu.

Yemekte bulunan gaziler, Başkan Kaya’ya kendilerine gösterdiği ilgi ve hürmet için teşekkürlerini iletti.

Muhabir: AYŞE SANCAK