Başkan Kaya açıklamasında, belediye personelinin motivasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti:

AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Zamanla Yarışıyor AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan Zamanla Yarışıyor


"Öğlen yemeği yemeyen bir insanın motivasyonu düşer. Personelimizin nerede yemek yediğini araştırdım, bazıları peynir-zeytinle geçiştiriyordu. Bu durum kabul edilemezdi. Bu yüzden bir mutfak açtık. Personelimize 70 lira karşılığında yemek sunuyoruz. Kent Lokantalarımızda pişirilen bu yemekleri, halkımıza da uygun fiyatlarla, 50-70 lira arasında sunuyoruz."

Ortahisar Belediye Başkanı, mevcut Kent Lokantası’nın Avni Aker Stadyumu karşısındaki alanda hizmet verdiğini, ikinci Kent Lokantası’nın ise Kasım’ın 20’sine kadar faaliyete geçeceğini açıkladı.

Başkan Kaya ayrıca, Çağlayan Kentsel Dönüşüm projesinde bazı değişiklikler yapıldığını belirterek, “Önümüzdeki 2-3 yıl içinde Çağlayan'ı çok daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz” dedi.

Yeni Kent Lokantası'nın şehre sosyal fayda sağlaması ve ekonomik zorluklarla mücadelede önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Muhabir: HABER MERKEZİ