Başkan Kaya, Zabıta Müdürü Ernul Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Zorlu, Alpaslan Özdemir ve Alper Öztürk’ün de katıldığı kutlama ziyaretinde, zabıta teşkilatının önemini vurgulayarak, “İki yüzyıllık bir teşkilatın mensupları olarak gurur duymalısınız. Zabıta teşkilatı Cumhuriyetimizden önce kurulmuş, 198 yıl boyunca kamu düzenini sağlama, huzuru tesis etme ve halk sağlığını koruma görevleri üstlenmiştir” ifadelerini kullandı.

Zabıtalar İçin Tatil Sürprizi

Başkan Kaya, ziyarette zabıta personeline bir de sürpriz yaptı. Ortahisar’da görev yapan 76 zabıta personeli arasından kura ile seçilen 6 kişiye tatil hediye ederek, “Sizlere ailelerinizle birlikte iyi tatiller diliyorum” dedi. Bu sürpriz, zabıta personelinin moralini yükseltirken, teşkilat tarafından memnuniyetle karşılandı.

Zabıta Müdürü Arslan’dan Teşekkür

Zabıta Müdürü Ernul Arslan, Başkan Kaya’nın ziyareti ve verdiği tatil hediyesi için teşekkür ederek, “Başkanım, Zabıta Haftası’nda ilk kez başkanlık makamına çıkmak yerine siz bizim müdürlüğümüze geldiniz. Bu, bize verdiğiniz önemin bir göstergesidir. Çok sağ olunuz” dedi. Arslan, Ortahisar’da huzur ve güvenliği sağlamak için 7/24 görevlerinin başında olduklarını belirtti.

Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!” Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!”

Kutlamalar kapsamında daha sonra Meydan’daki Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu. Başkan Kaya’nın zabıta personeline verdiği bu değer, teşkilatın moral ve motivasyonunu artırırken, Ortahisar’daki çalışmaların daha da güçlenmesine katkı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ