"MEVLİT KANDİLİ SEVGİYİ, BARIŞI VE KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRİR"

Mumcu, mesajında şunları söyledi: “Ümmetimizin özlemle beklediği ve manevi olarak büyük bir değer taşıyan Mevlit Kandili'ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu gece, Peygamber Efendimiz’in hayatını anarak, O’nun mübarek hayatından ilham alıp daha iyi bir insan olma gayretimizi artırma zamanıdır. Mevlit Kandili, sevgiyi, barışı ve kardeşliği pekiştirme fırsatıdır."

“GAZZE’DEKİ KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAMALIYIZ”

Başkan Mumcu, mesajında Gazze’de zulüm altında yaşayan Müslüman kardeşlerimize de dikkat çekerek, “Bu anlamlı gecede en çok hatırlamamız gereken konu, Gazze’de zulüm altında olan kardeşlerimizdir. Mevlit Kandili’nin, Gazze’deki din kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum,” dedi.

“TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN BİR GECE”

Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı Trabzonlu Ressam Mustafa Ayaz Ankara’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mumcu, Mevlit Kandili’nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın pekişmesine vesile olduğunu belirterek, “Bu mübarek gece, toplumumuzun tüm kesimlerine sağlıklı ve huzurlu bir kandil geçirmelerini dilerim. Dualarımızın kabul olmasını ve toplumumuzun daha da güçlenmesini temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU