Zabıta Teşkilatımız Toplum İçin Çok Önemli Hizmetler Sunuyor”
Başkan Ekim, zabıta personeliyle gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, zabıta teşkilatının belediyenin halka açılan en önemli yüzlerinden biri olduğunu belirtti. Ziyaretinde personelle sohbet eden Ekim, Akçaabat’ta düzen ve huzurun sağlanmasında zabıtanın kritik bir rol oynadığını ifade etti. “Kentin düzenini sağlamak, esnafın kurallara uymasını denetlemek, halk sağlığını ve güvenliğini korumak gibi önemli görevler üstleniyorsunuz.” diyen Başkan Ekim, zabıta teşkilatının 198 yıllık geçmişiyle toplum için büyük bir değer olduğunu vurguladı.

“Zabıta Teşkilatımız Belediye’nin Gözü Kulağı”
Zabıta Müdürlüğü’nün belediyenin sahadaki en görünür birimlerinden biri olduğunu dile getiren Ekim, “Sizler her gün sahada halkımızla iç içesiniz. Zabıta ekiplerimiz, belediyemizin adeta gözü kulağıdır. Halkımızın güvenliği, sağlığı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan zabıta personelimizin fedakarlıkları bizler için çok değerli.” dedi.

Başkan Ekim’den Teşekkür ve Başarı Dileği
Zabıta teşkilatının her koşulda büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Başkan Osman Nuri Ekim, “Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımıza özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Her birinizin yaptığı bu değerli hizmetler, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlıyor. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Meralar halkındır, satılamaz!” Fidanbaşı köyü mücadeleye devam ediyor “Meralar halkındır, satılamaz!” Fidanbaşı köyü mücadeleye devam ediyor

Başkan Ekim’in ziyareti, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta teşkilatının önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Akçaabat Belediyesi olarak zabıta ekiplerinin her zaman yanında olduklarını gösterdi. Ekim’in mesajı, zabıta personeline moral olurken, kent düzeni ve halk sağlığını koruma noktasındaki çalışmaların takdirle karşılandığını ortaya koydu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN