Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

CANİK ORMAN OKULU'NDA ÇEVRE BİLİNCİ EĞİTİMİ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Kaymakamı Şeref Aydın’ı Canik Orman Okulu’nda ağırlayarak okuldaki eğitimlerle ilgili bilgi verdi. Sandıkçı, “Canik Orman Okulumuzda doğa ile iç içe eğitim vererek sürdürülebilir çevre anlayışına sahip nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİ KAZANDIRILIYOR

Başkan Sandıkçı, Orman Okulu’nda uygulamalı ve teorik eğitimlerle öğrencilere sıfır atık kültürü, geri dönüşüm, ekolojik okuryazarlık ve çevre bilgisi kazandırdıklarını belirtti. “Sürdürülebilir bir gelecek için en büyük adım, doğaya ve çevreye saygılı nesiller yetiştirmektir” diyen Sandıkçı, çocukların doğayı doğada öğrenmeleri için çeşitli eğitimler verdiklerini ifade etti.

ZEHİRSİZ TARIM VE UYGULAMALI EĞİTİMLER

Canik Orman Okulu’nda zehirsiz tarım eğitimi de verildiğini belirten Başkan Sandıkçı, öğrencilerin okuldaki ekim alanlarında kendi ürünlerini yetiştirme imkanı bulduklarını dile getirdi. Sandıkçı, “Çocuklarımıza doğa sevgisi aşılayarak, onları çevre bilinciyle donatıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA