Antrenmanlardaki hırsı, sadece bireysel performansını değil, takımın genel dinamizmini de olumlu etkiliyor. Güneş’in Mendy ile yaptığı motivasyon konuşmaları, oyuncunun kendine güvenini artırırken, bu yaklaşımın diğer futbolcular üzerindeki olumlu etkisi de gözlemleniyor. Takım içerisindeki uyum ve motivasyon, Trabzonspor’un sezon hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynayabilir. 

Kongolu Golcü, Son Bir Yılda Kariyerinde Zirveye Ulaşarak Avrupa Futbolunda Adından Söz Ettiriyor! Kongolu Golcü, Son Bir Yılda Kariyerinde Zirveye Ulaşarak Avrupa Futbolunda Adından Söz Ettiriyor!

Cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçı, Mendy ve takım için büyük bir sınav olacak; bu karşılaşmada sergilenecek performans, hem Mendy’nin kariyerinde hem de Trabzonspor’un sezon hedeflerinde belirleyici bir rol oynayabilir. Bu arada teknik adam Şenol Güneş’in geçiş sürecini atlatıp, savunmadaki sakat oyuncuların da takıma katılmasının ardından Fransız yıldız Batista Mendy’i yeniden orta sahadaki görev yerinde oynatmayı planladığı biliniyor. Bu anlamda Mendy’nin şu süreçte stoper oynamayı çok fazla sorun etmediği belirtiliyor. 

Muhabir: BİROL SANCAK