EĞİTİM YILI ÇANAKKALE VE GAZZE RUHUYLA BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in eğitim yılı açılışında vurguladığı bu özel tema, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayburt AİHL’de de ilk ders konusu olarak işlendi. Okul Müdürü Adil Kacır, dersin öğrencilere vatan sevgisi ve bağımsızlık ruhunu aşılamak amacıyla seçildiğini belirtti.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ TANITILDI

Bayburt İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Akgün'ün katılımıyla başlayan eğitim yılı açılışında, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğrencilere tanıtıldı. Okul Müdürü Kacır, bu modelin eğitimin kalitesini yükseltmek, bireylerin yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmak ve toplumsal değerleri güçlendirmek için güçlü bir yol haritası sunduğunu belirtti.

Ortahisar Öğrencilere, Bedensel Duruş ve Fiziksel Aktivitelerle Sağlıklı Bir Geleceğe Adım Atıyor! Ortahisar Öğrencilere, Bedensel Duruş ve Fiziksel Aktivitelerle Sağlıklı Bir Geleceğe Adım Atıyor!

ÖĞRENCİLERE ERDEM VE DEĞER VURGUSU

Kacır, bu eğitim modelinin öğrencilerin sadece akademik başarısına değil, aynı zamanda karakter gelişimine de odaklandığını, ‘Erdem-Değer-Eylem’ çerçevesinde daha nitelikli bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Yeni eğitim yılının başarılarla dolu geçmesi temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY