Ayrıca, köy muhtarı Hikmet Yaşaroğlu'nun kendisini tehdit ettiğini iddia etti. Ancak, köy muhtarı Yaşaroğlu, Kuvvet'in iddialarını reddederek, onun arılarını köy merkezinden uzaklaştırmasını istediğini ve tehdit etmediğini belirtti.

Ömer Kuvvet, darp raporu alarak şikayetçi olduğunu ve yaşananları şu şekilde dile getirdi: “Güneydere köyünde arılarımın yanına giderken, köyün imamı, kardeşi ve amca oğlu aracımızın önünü keserek darp etti. Darp raporu alarak şikayetçi oldum. Köy muhtarı da arıları kaldırın diye tehdit etti” şeklinde konuştu.

Köy muhtarı Hikmet Yaşaroğlu ise, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Arıyı kaldırma yetkim yok. Köylünün de istemediğini söyledim. Durumları izah ettim. Burası 20 hanelik bir köy. Kesinlikle tehdit etmedim. ‘Arıları buraya getirme, köy merkezinden bir kilometre öteye götür’ dedim. Köy halkı da onu orada istemiyor. 40 senedir burada. Hiç ses çıkmıyordu da. Şimdi niye sesi çıktı. Buraya mekan yaptı, köyü sahiplendi. Burada olaylar olmadan arıların başka alana taşınması gerektiğini ifade ettim” dedi.

Muhabir: HABER MERKEZİ