15 Temmuz Şehitler Parkı'nda vatandaşlar kalabalık nedeniyle kamelyalarda yer bulmakta zorlandı. Bazı vatandaşlar ise çimlere getirdikleri örtüleri sererek piknik yapmaktan vazgeçmedi. Ailesiyle birlikte piknik alanına gelen Samet Yiğit, "Ailemle, eşimle birlikte Yeni Şehir Parkı'na geldik. Sıcaktan ve bayram telaşından küçük de olsa bir kaçış oldu bizim için. Semaverimizi yaktık, mangalımızı yaktık ve günü bu şekilde bitirip evimize gideceğiz" diye konuştu.

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler Arhavi Gençlik Merkezi’nde Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor: Akıl ve Zeka Oyunlarıyla Dolup Taşan Etkinlikler

Bayram tatili için Sivas'tan memleketi Bayburt'a gelen Muhammet Kara, çocuklarıyla birlikte piknik yaptığını ve tatilin keyfini memleketinde çıkardığını söyledi. Kara, "Çocuklarla birlikte doğanın tadını çıkarıyoruz. Bayram tatilini burada geçirmek gerçekten çok huzur verici" dedi.

Bayburtlu vatandaşlar, bayram tatili boyunca piknik alanlarında bir araya gelerek, hem aileleriyle vakit geçirdi hem de doğanın keyfini sürdü. Bu güzel havada yapılan piknikler, bayram coşkusunu pekiştirdi.

Editör: Birol Sancak