TURİZMİN YENİ MERKEZİ: BEŞİKDAĞ TELEFERİK

Beşikdağ Teleferik Tesisi, AK Parti döneminde Beşikdüzü’ne kazandırılan en önemli yatırımlardan biri oldu. İlbank Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaş, Tiski Genel Müdürü İbrahim Kul ve AK Parti ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, tesisin bölgeye olan katkıları değerlendirildi. Başkan Kahraman, “Burada eskisi gibi 3 ay çalışıp duran bir sistem yok. Geçtiğimiz yıl tesisimizi 80 bin civarında yabancı turist ziyaret etti. Bu tesisi daha da büyütüp 5 ilçemizi turizmle anılır hale getireceğiz” dedi.

Trabzon’da Liderler Kurulu Zirvesi: Endonezya Buluşması! Trabzon’da Liderler Kurulu Zirvesi: Endonezya Buluşması!

BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI VE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Beşikdağ Teleferik Tesisleri’nin bölge halkına istihdam sağladığını belirten Kahraman, “Burada 50-60 kişi çalışıyor. Bölge insanımız hem iş buluyor hem de bölge ekonomisine katkı sağlıyor. Önümüzdeki yıllarda tamamlanacak otel ve AVM projeleriyle burası bambaşka bir turizm destinasyonu olacak” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN TAM DESTEĞİ VAR

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı İsa Kahraman, Beşikdağ Teleferik Tesisleri’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından yakında ziyaret edileceğini belirtti. “Büyükşehir tüm imkanları ile tesisimizin yanındadır ve destek vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU