Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

Beşikdüzüspor, yeni sezon öncesi yapısını güçlendirmek için sadece futbol alanında değil, diğer spor dallarında da genişlemeye gidiyor. Kulüp bu yıl voleybol ve masa tenisi şubelerini açarken, halk oyunları takımının da Türkiye şampiyonasına katılacağı belirtildi. Yeni sezonda futbol takımıyla birlikte bu branşlarda da iddialı olmayı planlıyor.

Yeni teknik direktör Ali Ömür, geçmişte üçüncü ligde futbolcu olarak Beşikdüzüspor forması giymiş bir isim. Teknik direktörlük görevini üstlenen Ömür, “Burada olmamın en büyük sebebi Beşikdüzüspor'un potansiyeli ve yükselme arzusudur. Kulübün bu yapısal dönüşümü, benim de içinde olacağım büyük bir hikayenin başlangıcıdır,” şeklinde konuştu.

Beşikdüzüspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetim kadrosu ve teknik ekip arasında sinerji oldukça yüksek. Yapılan planlamalar ve atılan adımlarla, kulüp sadece futbolda değil, toplumun diğer kesimlerine de hitap ederek bölgesel bir marka haline gelmeyi amaçlıyor. Bu büyük dönüşüm, Beşikdüzüspor'un hem saha içinde hem de saha dışında başarılarını artırmak için atılan önemli adımlar olarak görülüyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN