"Hak Verilmez, Alınır!"

Kenan Uzun, 2025 yılına girmeden sendika şubesinin üye sayılarını artırarak genel kurula hazır hale gelmeyi hedeflediklerini belirtti. Uzun, şu sözlerle tüm emeklileri sendikaya katılmaya çağırdı:
“Birleşik Emekliler Sendikası olarak mevcut üyelerimizin bilgilerini güncelliyoruz ve yeni üyelik kayıtlarını başlattık. Şube başkanı olarak, Trabzon’daki tüm emekli kardeşlerimizi sendikamıza üye olmaya davet ediyorum. Sendikamızda dil, din, ırk, cinsiyet farkı gözetmeksizin kapılarımız tüm emeklilere açıktır. Hak verilmez, alınır! Bizim bizden başka adamımız yoktur.”


Siyasetle Mesafeli, Dayanışmaya Açık Bir Yapı

Uzun, sendikanın demokratik ve kapsayıcı bir yapıya sahip olduğunu vurgularken siyasi bir parti olmadığının altını çizdi:
“Sendikamız tüm demokratik anlayışlara saygılıdır ancak siyasi bir yapı değildir. Siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımız, kendi siyasi partilerinde bu faaliyetleri sürdürebilir. Sendikamızda önceliğimiz, emeklilerimizin haklarını savunmak ve daha iyi bir yaşam standardı için birlikte mücadele etmektir.”

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı Operasyonu: 26 Suç Kaydı Bulunan Şahıs Yakalandı Bayburt İl Jandarma Komutanlığı Operasyonu: 26 Suç Kaydı Bulunan Şahıs Yakalandı

"Torunlarımıza Kalıcı Bir Miras Bırakmak İçin Birlik Olalım"

Kenan Uzun, emeklilere yönelik mesajını şu sözlerle sonlandırdı:
“Gelecekte torunlarımıza kalıcı bir eser bırakmak, insan gibi yaşamak için güçlerimizi birleştirelim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Birleşik Emekliler Sendikası Trabzon Şubesi’ne üye olmaya davet ediyorum. Sensiz bir kişi eksiğiz!”

Muhabir: AYŞEN KARABİNA