Borçka Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçen yıl ilki gerçekleştirilen Kitap Günleri etkinliği, bu yıl da halkı edebiyat ve sanatla buluşturuyor. Belediye meydanında gerçekleştirilen etkinlikte, gazeteci Deniz Zeyrek, tarihçi-yazar Sinan Meydan, şair İsmet Acı, eğitimci Avni Temiz, yazar Ömer Aydın ve birçok ünlü isim yer alıyor. Etkinlik, Borçka halkına kitapların büyülü dünyasını yakından tanıma ve edebiyatçılarla buluşma imkanı sunuyor.

Edebiyat Sohbetleri ve Çizim Etkinlikleri

K İ T A P-4

Kitap Günleri boyunca, edebiyat ve sanat dünyasının tanınmış isimleri okurlarla buluşarak derin sohbetler gerçekleştiriyor. Dün, şair-yazar Köksal Aydın ve akademisyen Oktay Köse'nin katılımıyla yapılan edebiyat sohbeti, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Çocuklar da unutulmayarak, Erkan Karasoy eşliğinde düzenlenen çizim etkinliği ile yaratıcı yönlerini keşfetme fırsatı buldular.

Gençler ve Yetişkinler İçin Zengin Program

15 Yaşındaki Gülhanım Başaran Yılın Çırağı Ödülünü Kaptı! 15 Yaşındaki Gülhanım Başaran Yılın Çırağı Ödülünü Kaptı!

Etkinlik, gençlere ve yetişkinlere dolu dolu bir hafta yaşatmayı hedefliyor. Yazarlar ve şairler, hem eserlerini tanıtırken hem de katılımcılara edebiyatın inceliklerini aktarıyor. Borçka halkı, edebiyat dolu bu etkinlikte bir araya gelerek sanatla iç içe keyifli anlar yaşıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN