Başkan Baba: “Takımdan Memnunum”
Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, hazırlık maçındaki performanstan memnun olduğunu belirtti. Baba, “Samsunspor ile Samsun’da oynadığımız ve yarım kalan maçın rövanşını kendi sahamızda 3-1 kazanmayı başardık. Samsunspor’a katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Takımımızın genel durumundan memnunum, ancak eksik olan bölgeler için transfer çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Şampiyonluk Hedefiyle Yola Çıkıyorlar
Başkan Baba, sezon öncesinde iddialı olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. “Bu sezon da aynı inançla hazırlanıyoruz. Hedefimiz, 1. Lig’e çıkarak Bordo Mavi 61’in büyüklüğünü herkese göstermek. Taraftarımızdan büyük destek bekliyoruz. Bize inanan taraftarlarımıza, sponsorlarımıza ve tüm camiamıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Ortahisar Belediyesi’nden Özel Gereksinimli Öğrencilere Yüzme Eğitimi Ortahisar Belediyesi’nden Özel Gereksinimli Öğrencilere Yüzme Eğitimi

İlk Hafta Maçı İptal Edildi
Öte yandan, ligin ilk haftasında Artvin’de oynanması planlanan Artvinspor-Bordo Mavi 61 maçı, ev sahibi Artvinspor’un ligden çekilmesi nedeniyle iptal edildi. Bordo Mavi 61, bu gelişmenin ardından sezonun ikinci haftasına odaklanmış durumda.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN