Trabzonspor, bu sezon ligdeki ilk galibiyetine Gaziantep karşısında ulaşmayı hedefliyor. Fırtına, ligin başlangıcından bu yana yaşadığı galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son galibiyetini geçtiğimiz sezonun son haftasında Ankaragücü karşısında alan Trabzonspor, tam 120 gündür kazanamamanın zorluklarını yaşıyor. Bu nedenle, Gaziantep deplasmanında alınacak bir galibiyet, hem puan durumunu olumlu yönde etkileyecek hem de takımın özgüvenini artıracak.

Trabzonspor, Gaziantep FK Deplasmanında İlk 3 Puan İçin Sahada! Trabzonspor, Gaziantep FK Deplasmanında İlk 3 Puan İçin Sahada!

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SON TAKTİKLER
Antrenman sırasında teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına son taktik uyarılarını yaparak, galibiyet adına nelere dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Takımın savunma ve hücum organizasyonlarını geliştirmesi gerektiğini belirten Güneş, oyuncularından özverili bir performans bekliyor. Güneş, maçın önemini ve kazanmanın getireceği moralin altını çizerken, oyuncularını cesaretlendirerek sahaya çıkmaya hazırladı.

TAKIMIN ÖZGÜVENİ ARTACAK
Trabzonspor, Gaziantep maçı öncesinde sakatlık veya ceza durumu yaşamadan en iyi 11’ini sahaya sürmeyi planlıyor. Takımın form durumunun da son haftalarda yükselişte olduğu gözlemleniyor. Fırtına, sahada gösterdiği birlik ve beraberlik ile Gaziantep karşısında galibiyet alarak, uzun süredir beklediği başarıyı elde etmek istiyor. Bu akşamki karşılaşmanın sonucu, Trabzonspor'un sezon hedeflerini belirleyecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Fırtına, galibiyetle dönerek hem puan tablosunda üst sıralara tırmanmayı hem de camiaya umut vermeyi amaçlıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN