Ortahisar Belediyesi, sahip olduğu işletmelerin gelirleriyle sosyal yardım projeleri üretmeye ve kamu yararına hizmet eden derneklere destek olmaya devam ediyor. Başkan Ahmet Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, Trabzon Şehit Aileleri Derneği’ne destek vermek amacıyla düzenlendi. Etkinliğe, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Ortahisar İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şeref İşler ve birçok dernek başkanı katıldı.

Boztepe Seyir Terası’nda 40 şehit ailesinin misafir edildiği etkinlikte, Başkan Ahmet Kaya, terasın bir günlük gelirinin Trabzon Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlanacağını belirtti.

Karadeniz’de Hızlı Tren İçin İlk Adım: İhale Tarihi Belirlendi! Karadeniz’de Hızlı Tren İçin İlk Adım: İhale Tarihi Belirlendi!

Başkan Kaya, “Ortahisar Belediyesi olarak derneklere destek olmaya devam edeceğiz,” diyerek şunları ekledi: “Hepimiz, anlamlı bir amaca hizmet etmek için buradayız. Toplanan gelirlerle derneğimize katkıda bulunmuş olacağız. Daha önce SMA hastası bir çocuk için kampanya düzenlemiştik, şimdi de şehit aileleri derneğimiz için yapıyoruz.

İlerleyen günlerde toplum yararına çalışan tüm derneklere bu tür destekler vermeye çalışacağız. Şehit Aileleri Derneği, çok değerli işler yapıyor ve şehit aileleriyle sürekli iletişim halinde. Bugün bu topraklarda barış içinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Buradan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

Muhabir: AYTEKİN AKAY