İş Bankası, Ağustos ayı boyunca müşterilerine sunduğu kampanya ile 2 bin TL'ye kadar para iadesi yapacağını duyurdu. Kampanya kapsamında, 31 Ağustos’a kadar İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden yapılacak ilk taksitli alışverişlere MaxiPuan iadesi verilecek. MaxiPuanlar 17 Eylül’de hesaba yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek.

Eğitimden teknolojiye, akaryakıttan gıdaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine para iadesi, puan, artı taksit ve indirim gibi olanaklar sağlayan İş Bankası, 31 Ağustos’a kadar devam edecek ve 2 bin TL para iadesi yapılacak yeni kampanyasını duyurdu.

Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde... Asgari Ücret Resmi Olarak Açıklandı: Çalışanların Alacakları Zamlar Kesinleşti, Beklenenin Çok Üstünde...

Buna göre, İşCep ya da İş Bankası’nın mobil uygulaması olan Maximum Mobil’den katılıma özel Amazon.com.tr, Hepsiburada, Pazarama Online ve Trendyol'dan, 31 Ağustos’a kadar bir kerede gerçekleştirilecek 15 bin-19 bin 999 lira tutarındaki ilk taksitli harcamaya bin lira MaxiPuan veya 20 bin lira ve üzeri ilk taksitli harcamaya ise 2 bin lira MaxiPuan iadesi yapacak.

İŞ BANKASI 2 BİN TL MAXİPUAN İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuanlar, 17 Eylül’de yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazında gerçekleşecek. Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecek ve en fazla 2 bin lira MaxiPuan kazanabilecek.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilecek MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Yüklenen MaxiPuan'lar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Kampanya dönemi içerisinde yapılan harcamaların iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi halinde yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak ve kampanyadan kazanılan MaxiPuanların kullanılması halinde kullanılan MaxiPuan tutarı kadar ilgili karta borç yansıtılacak.

Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ile yapılan işlemler, peşin işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan, PazaramaPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları vasıtasıyla gerçekleşen harcamalar, cüzdan bakiye yüklemeleri, Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal/iade işlemleri, altın alımları, market alışverişleri ve seyahat alımları kampanya kapsamında yer almayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ