Yapılan etkinlikte çocuklar kıymalı ve peynirli yedi. Yanında da ayran içti. 


Muhtar Sert, Bu gibi eylemlerin sonunun olmayacağını yaptığı işlerle sürekli bizlere hatırlatmaya devam ediyor. Amacının her zaman çocukları bu gibi eylemlerle sevindirmek, onlara camilere kazandırmak olduğunu söyleyen sert, bu etkinlikleri yapmaktan asla geri kalmayacağını her zaman devam edeceğini belirtiyor. 

Çocukların gönüllerini kazandık 
Tabakhane Cami’nin imamı Halit parmak, “ çok şanslıyız ki bu camilere öğrenim görmeye gelen çocuklar çok istekli ve azimliler, biz böyle etkinlikleri onların buraya istikrarlı, sürekli bir şekilde gelmesini sağlamak için, geldiklerin de buradan mutlu bir şekilde ayrılmaları için yapıyoruz fakat böyle etkinlikleri yapmasak bile çocuklarımız her zaman geliyor. Ne mutlu ki bize onları bu camilere kendi istekleri doğrultusunda, zorlamadan getirmeyi sağladık. Bazı dönemler hariç camilerimize gelen çocuklarda herhangi bir eksilme yaşamadık. 
 Bu tarz etkinliklerin öncüsü olan mahalle muhtarımız Kadir Sert’e ve ekip dahilinde çalıştığımız Salih Saka ve Hasan sarı hocalarıma çok teşekkür ediyorum.”

Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

Muhabir: Raziye Koç/Elif Ertop/Serap Bereketoğlu/Neziha Çakıroğlu