Bir Efsane’nin Dönüşü Bir Efsane’nin Dönüşü

KAHRAMAN KARDEŞLER

Öyle bir mücadele ki, askerlerimiz komutanlarımız canı pahasına bunu yapıyorlar. Ve iki kardeş, biri yüzbaşı biri Üsteğmen Kuzey Irak’ta teröristler ülkemize sızmasın, sınırlarımızı geçmesinler diye teröristler çarpışıyorlar. Köprübaşılı komutanlarımızdan Üsteğmen  Fatih Ayar şehit düşüyor ve o Fatihi yüzbaşı ağabeyi kardeşinin  bayrağa sarılı tabutunu Trabzon’a kadar yüzlerce kilometre kanını yerde bırakmayacağına dair yemin ederek getiriyor. Ve binlerce insan Köprübaşı’ndan Fatihimizin son yolculuğuna uğurluyorlar. Türkiye cumhuriyeti devletinn sınırları kanla çizildi. Ve bu kan her geçen gün teröristleri boğmaya devam ediyor.
 

VATAN SAĞOLSUN

Binlerce şehit cenazesi yaşadık. Ve şehit cenazelerinde ya anneler ya babalar ya da gözü yaşlı eşler tüm acılarını bağırlarına bastılar ve Vatan sağolsun dediler. Fatihimizin babası da öyle. Yürekten vatan sağolsun dedi. Devletimiz de şehidimizin ailesini asla yalnız bırakmadı. Ayar ailesinin yanan yüreğindeki ateşi söndürmek için her şeyi yaptılar. Allah devletimize z vermesin. Allah vatanımıza kastedenlere fırsat vermesin.
 

AKÇAABATTAN BAŞLADIK

31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturanların 6 aylık süreleri dolmak üzere. Bizler de Belediye Başkanlarımızı ziyaret ediyor ve onların çalışmalarını ortaya çıkarmak ve onlardan dinlemek istiyoruz. Çıraklık dönemi biten ve o dönemde Akçaabata önemli işler yapan  Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettik ve Kalfalık dönemini konuştuik.. TAKA Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Zeki Sancak, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut , Genel Müdür Zihni Ağırman ve muhabirlerimiz Tuğba Öztürk ile Yaren Yılmaz’la birlikte  Ekim’e sorularımızı yönelttik ve güzel bir söyleşi ortaya çıkardık. Bu söyleşiyi de bugün TAKA Gazetesi’nin sayfalırnda bulabileceksiniz.
 

TMO YANLIŞ YERDE DURUYOR

Karadeniz bölgesinde fındık üreticiyi zor durumda. Geçen yıl sezon sonunda 120 TL’den sattığı fındığı ya TMO’dan geri dönüyor  ya da tüccara 80-90 TL’den gidiyor. Bu konuyu özellikle takip ediyoruz. TMO’nin  üreticinin elindeaki tüm fındığı alması gerektiğini yazıyoruz, söylüyoruz. Ancak tMO Genel Müdürü Trabzon’a geliyor ve Borsayı ziyaret ediyor. Ziraat odalarına uğramıyor. Oysa gitmesi ve değerlendirme yapması gereken yer ziraat odalarıdır. kahverengi kokarca ile Mücadeleyi Ziraat odaları ile yapmalıdır.
 

SABREDEREK YÜKSELECEĞİZ

Son yıllarda futbol iyice çağırından çıktı. Öylesine paralar büyüdü ki, Trabzonspor bile transfer döneminde 1 milyar TL’nin üzerinde para harcamasına rağmen ‘işte tamam’ deritten bir kadro kuramadı. Trabzonspor  Muhammed Cham ve Banza gibi isimlerle toparlanmaya çalışacak. Tabi ki en büyük güvencemiz Şenol Güneş. Trabzonspor’a güzel futbol oynatacağına yürekten inanıyoruz. Biliyoruz ki, Trabzonspor taraftarları da buna inanıyor. Trabzonspor bir geçiş dönemi yaşıyor. Bu dönemi en az zaiyatla birlikte atlatacağız ve lige ağırlığımız koyacağız. Trabzonspor Şampiyon olabilir mi, bize göre zor gözüküyor. Fakat Süper ligde varsak her zaman Bordo-Ma0vi formanın potansiyel şampiyonluk adayı olduğmu da kimse unutmasın. 

MUTLU HAFTALAR TAKA

Kaynak: HABER MERKEZİ