Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

1 Yıllık Anlaşma

Sebat Gençlikspor'dan yapılan açıklamada, "Kendisine camiamıza hoş geldin diyor ve Sebat Gençlik Spor forması altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Geçen sezon Efeler 09'da forma giyen 30 yaşındaki Burak Özbakır, sağ kanat mevkiinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Şampiyonluk Hedefi

Burak Özbakır, Trabzon’a geri dönerek Sebat Gençlikspor forması altında şampiyonluk hedefliyor. Daha önce Ayvalıkgücü, Bergama, Karakoçan, Fethiyespor, Nazilli Belediye, Kocaelispor, Yomraspor ve Araklıspor formaları giyen tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca 247 maça çıkıp 32 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

10 Yıl Sonra Trabzon’a Dönüş

2014 yılında Yomraspor ile Trabzon’da mücadele eden Burak Özbakır, 10 yılın ardından Trabzon’a geri dönerek Sebat Gençlikspor’da forma giyecek. Burak Özbakır’ın transferi, Sebat Gençlikspor’un hücum hattına önemli bir güç katacak.

Sebat Gençlikspor taraftarları, Burak Özbakır’ın takıma katılmasını heyecanla karşıladı. Tecrübeli oyuncunun Sebat Gençlikspor forması altında göstereceği performans, takımın şampiyonluk hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynayacak. Başkan ve yönetim, takımın kadrosunu güçlendirerek yeni sezona iddialı bir şekilde başlamayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN