TRABZONSPOR'DAN SESSİZ SEDASIZ AYRILDI

Trabzonlu oyuncunun transferi, Trabzonspor için gelecek vadeden bir hamle olarak nitelendiriliyordu. Ancak Trabzonspor'da hiç maça çıkmadan yarım sezon Manisa FK ve 1,5 sezon da 1461 Trabzon'da forma giyen Batuhan Kör, bu yaz döneminde sessiz sedasız takımdan ayrılarak Van Spor FK'ya imza attı. Geçen sezon 1461 Trabzon'da 13 golle sezonun en skorer oyuncusu olan Batuhan Kör'ün aynı ligden başka bir takıma transfer olması şaşkınlık yarattı.


 

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

VAN SPOR FK'YA TRANSFER OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Van Spor FK, Batuhan Kör transferini resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kulübün açıklamasında, "Kulübümüz Trabzonspor’dan başarılı forvet oyuncusu Batuhan KÖR ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor taraftarları, genç forvetin yeni adresinin Van Spor FK olmasına şaşırırken, Batuhan Kör'ün yeni takımında başarılı olmasını diliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY