Eğlenceli Aktiviteler ve Yarışmalar

Kamp alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muharrem Çimşit, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı. İp çekme ve çuval yarışı gibi çeşitli müsabakaların düzenlendiği programda, horon halkaları da kuruldu. Öğrenciler ve velileri, eğlenceli aktivitelerle dolu programda doyasıya eğlendiler. Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, etkinliğe katılan aileler ve çocuklarıyla yakından ilgilendi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in selamını ileterek, kendisinin bu tarz faaliyetlere çok değer verdiğini ifade etti.

Sosyal Hayat Vurgusu

Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında olduğunu vurgulayan Selim, “Başkanımız Ahmet Metin Genç öncülüğünde özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayata katılımını desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Engelsiz Yaşam Akademisi’nin başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Etkinliğimize katılan tüm ailelerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek ‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek

TUNCAY UÇKUN

Muhabir: TUNCAY UÇKUN