Cam Teras Heyecanı
Artvin’de, Avrupa Spor Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik, 220 metre yükseklikte bulunan Hatila Cam Terası'nda gerçekleştirildi. Etkinlik, heyecan dolu anlara sahne olurken, sporun farklı alanlarda teşvik edilmesi amacıyla düzenlendi.

Trabzon Valiliği'nden Acil Uyarı: Sel ve Heyelan Tehlikesi Geliyor! Trabzon Valiliği'nden Acil Uyarı: Sel ve Heyelan Tehlikesi Geliyor!

Masa Tenisi Etkinliği
Etkinliğin kapanış programı, muhteşem bir doğa manzarası eşliğinde yapıldı. Artvin Gençlik Merkezi’nin özel masa tenisi sporcuları, cam terasta kurulan masa üzerinde kıyasıya mücadele etti. Yüksekliğin verdiği heyecanla sporcular, yeteneklerini sergilerken izleyicilere de unutulmaz bir deneyim sundu.

Sporun Çeşitliliğine Dikkat
Etkinlik, hem sporun çeşitliliğine dikkat çekmek hem de Artvin’in doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirildi. Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Başköylü, Avrupa Spor Haftası kapsamında yapılan etkinliklerle farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Başköylü, “Sporun çeşitliliğini artırmak ve ilimizin eşsiz doğal güzelliklerini tanıtmak amacındayız,” ifadelerini kullandı.

Fırsatları Değerlendirme
Başköylü, 23 Eylül'de başlayan etkinliklerin Türkiye genelinde düzenlendiğini, Artvin’in doğal güzelliklerini ve spor çeşitliliğini yaygınlaştırmak için böyle bir etkinlik düzenlemenin güzel bir fırsat olduğunu vurguladı. Hatila Cam Terası, Türkiye’nin en yüksek cam teraslarından biri olarak, sporculara hem doğanın hem de sporun tadını çıkarma imkanı sundu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU