Almanya Frankfurt’ta önce can dostları TAKA Gazetesi’nin kurucuları Ahmet Sancak ve Muzaffer Sancak ile bir araya gelen Köksal Öztürk çocukluk arkadaşları ile muhteşem  bir akşam geçirdi.  Köksal Öztürk ardından ise birçok Başkonsolosu ziyaret etti, Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler sundu.  Frankfurt  Başkonsolosu İlknur Akdevelioğlu’na Trabzonspor forması hediye eden Köksal Öztürk, Trabzon platformu Başkanı olarak şehrimizi her yerde gururla temsil ediyor. Sosyal faaliyetleri bitmek bilmeyen Öztürk, özellikle terörle mücadele eden komutanları ve askerleri de ziyaret ederek moral vermekten de geri durmuyor.


VALİ ERİKBELİ’NDE
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Erikbeli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.  Ziyaretinde; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral B. Murat Yakın ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk de yer aldı. Personelle bir araya gelen Vali Yıldırım, şeref defterini imzaladıktan sonra, Karakol Komutanlığının faaliyetleri hakkında Tuğgeneral Yakın’dan bilgi aldı.


DOSTUNUZ DA ŞEREFLİ OLSUN
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Aktürk, ‘Şerefli dostlar edinin, menfaat çakalların işidir’ paylaşımı ile gazeteci Bernard Shaw’ın “İnsanlar, seviyelerinin seninle konuşmaya yetmeyeceğini anladıkları için, arkandan konuşmaya başlarlar. Keyfini çıkar” sözünü paylaştı. 


SAYFA HIRSIZLIĞI MODA OLDU
Son zamanlarda sosyal medya sayfalarındaki hırsızlıklar moda oldu. Hackerler tarafından sayfalar çalınıyor. Trabzonlu Halit Özkurt, Akçaabat’ın kırsal mahallesindeki Acısu Mahallesini tanıtmak için ‘Koryana seyir defteri’ isimli bir sayfa açtı. Çok da başarılı oldu. Gönüllü olarak mahallesini, dereleri, kuş cıvıltılarını, yaylaları tanıttı. Birbirinden güzel videolar çekerek sayfasında yayımladı. Özkurt’un sayfası hackerler tarafından çalındı. Endonezya üzerinden yayınlar yapılıyor. Özkurt, “Tüm emeklerim heba oldu. Gelen mesajları da dikkate almayalım” dedi. 


AYAR'DAN KORKMAZ'A ZİYARET 

Vali Alandan Ayrılmadı Vali Alandan Ayrılmadı

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz'ı ziyaret etti . TÜRKAV'ın milli birlik ve beraberlik anlayışını her zaman diri tuttuğunu belirten MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar “Milli iradeye bağlı Türk Milliyetçiliği anlayışı vefa ve sadakat ile yoğrulmuş TÜRKAV'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Genel başkan sayın Ebubekir başkanımız ile vakfa can suyu olan emek veren katkı sağlayan tüm üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi. TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz nezaket ziyaretinden dolayı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve ekibine teşekkür etti.


VURUN ABALIYA

AK Parti Trabzon il teşkilatında uzun yıllar siyaset yapan, geçmiş dönem il başkan yardımcılarından Hasan Dilekoğlu, sosyal medya hesabından yaylada çekilen bir fotoğrafı ilginç bir notla paylaştı. Dilekoğlu, “Kartalın beğenmediğini kargalar kapışır, desem birilerine gönderme yaptığımı sanıp Cenap Şahabettin’i değil de beni eleştirirler. Vurun abalıya” dedi. 


AFAD SAHADA
Trabzon’un doğusunu vuran sel felaketi sonrası, Arsin, Araklı, Yomra ilçelerinde hayat normale dönmeye başladı. Trabzon Valiliği tarafından açıklanan hasar kaydı sonucunda ilçelerde gerekli işlemler sırası ile sağlanıyor.  Selin en çok hasar verdiği Araklı ilçesinde bulunan Özgen Mahallesinde zarar gören bahçeler ve evlere AFAD ekipleri tarafından kontrol gerçekleştiriliyor. Yapılan incelemeler sonunda vatandaşın bozulan düzenini eski haline getirmek için yetkililerin canla başla çalıştığı kaydedildi. İlçe halkı bu durum karşısında Trabzon Valiliğine, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Çoşkun Çebi’ye ve tüm kurum temsilcilerine teşekkür etti.


ÇELEBİ GİRESUN’DA
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette çay, fındık ve turizmde ortak hareket etme konusunda görüş birliğine varıldı, çeşitli projeler konusunda istişarede bulunuldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ