İndirimde Olan Ürünler

CarrefourSA'nın Ekim ayında gerçekleştirdiği indirim kampanyası kapsamında pek çok temel gıda ve temizlik ürünü, dikkat çekici fiyatlarla satışa sunuluyor. CarrefourSA kart sahiplerine özel olan bu kampanyada, ayçiçek yağı, çay, şeker ve zeytinyağı gibi ürünlerdeki fiyat düşüşü, tüketicilerin ilgisini çekti.

Kola sofralardan kalkıyor! Zamlı fiyatı ilk kez açıklandı Kola sofralardan kalkıyor! Zamlı fiyatı ilk kez açıklandı
  • Ayçiçek Yağı: CarrefourSA marketlerinde ayçiçek yağı fiyatları oldukça cazip. Komili Ege Sızma Yumuşak Zeytinyağı 0,5 litrelik şişesi 198,80 TL iken, Yudum Egemden Soğuk Sızma Zeytinyağı 400 ml 279,20 TL olarak satışta.
  • Çay: Lipton Earl Grey Dökme Çay 500 gram 124 TL’ye, Efor Harman Dökme Çay ise 58,90 TL’ye satılıyor.
  • Şeker ve Diğer Gıda Ürünleri: Yudum zeytinyağından süt ve makarnaya kadar birçok üründe indirim bulunuyor. Örneğin, İçim Tam Yağlı Süt 1 litrelik paketi 35,95 TL, Mutlu Penne Makarna ise 13,95 TL.

Temizlik Ürünlerinde Büyük Fırsat

CarrefourSA, gıda ürünlerinin yanı sıra temizlik malzemelerinde de büyük indirimler yaptı. Bulaşık tableti, çamaşır suyu gibi ürünlerdeki fiyat düşüşleri, ev temizliği masraflarını azaltmayı hedefliyor.

  • Finish Ultımate Plus Bulaşık Tableti 60 Adet 477,15 TL, Domestos Dağ Esintisi Çamaşır Suyu 1,850 L ise 87,95 TL’den satılıyor.

CarrefourSA Kart ile Ekstra İndirim

Bu büyük indirimler yalnızca CarrefourSA kart sahiplerine özel. Eğer hala bir CarrefourSA kartınız yoksa, market kasalarından hızlıca temin edebilir ve bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

CarrefourSA'nın Ekim ayı indirimleriyle temel gıda ve temizlik alışverişlerinizi oldukça uygun fiyatlarla yapabilirsiniz. Bu fırsatları kaçıran, fiyatların geri dönmemesi adına hızla alışveriş yapmalı!

Kaynak: HABER MERKEZİ