Belediye Başkanlığı Çalışmaları

Çarşıbaşı MHP İlçe Başkanı Muammer Yazıcı, ilçenin gelişimi, büyümesi ve sorunların çözümü noktasında Belediye Başkanı Ahmet Keleş ve ekibinin samimi bir gayret içinde olduğunu belirtti. Yazıcı, "İlçemizin gelişimi ve sorunların çözümü için Belediye Başkanımız Ahmet Keleş ve ekibi büyük bir özveriyle çalışıyorlar" dedi.

Destek ve Teşekkürler

Yazıcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e, AK Parti ve MHP teşkilatlarına teşekkür ederek, "Bizi her zaman yalnız bırakmayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e ve birlikte çalıştığımız AK Parti ve MHP teşkilatlarımıza teşekkür ederim. MHP Trabzon İl Başkanımız Ömer Ayar her fırsatta halimizi hatırımızı sorar, gözü kulağı eli hep üzerimizde" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Saruhan: ‘Talebimiz Kabul Edilmedi’ AK Parti Grup Başkanvekili Saruhan: ‘Talebimiz Kabul Edilmedi’

Bu açıklamalar, Çarşıbaşı ilçesindeki yönetimin ve belediye çalışmalarının aktif bir şekilde devam ettiğini ve verilen sözlerin yerine getirilmesi için tüm ekibin samimi bir gayret içinde olduğunu gösteriyor. Yerel yönetimlerin iş birliği ve desteği ile ilçenin daha da gelişmesi hedefleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK