Muhtarlarla Ortak Çalışmalar Görüşüldü

Trabzon'un Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş, ilçe genelindeki muhtarlarla bir toplantı düzenleyerek, ilçedeki mahallelerde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda 23 mahallede yürütülen çalışmalar ele alındı ve planlanan projeler üzerinde duruldu.

Muhtarların Talepleri Dikkate Alındı

Başkan Keleş, toplantıda muhtarları tek tek dinleyerek, mahallelerdeki öncelikli ihtiyaçlar ve vatandaş talepleri hakkında notlar aldı. Keleş, “Mahallelerimizde belediye ekiplerince yapılan çalışmaları değerlendirdik ve gerekli ihtiyaçları programladık. Muhtarlarımızın, vatandaşlardan aldıkları talepler bizlere ulaştırılıyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Numarataj Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme

Toplantıda ayrıca, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerde yapılacak olan numarataj çalışmalarına ilişkin muhtarlar bilgilendirildi. Başkan Keleş, “Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği numarataj çalışmalarını muhtarlarımıza anlattık ve sürecin koordineli şekilde yürütülmesi için gerekli adımları attık” dedi.

Gümüşhane’de bahçesine kenevir eken şahıs tutuklandı Gümüşhane’de bahçesine kenevir eken şahıs tutuklandı

Muhabir: TUNCAY UÇKUN