Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Çavdaroğlu, çeşitli turnuvalarda derece elde eden ve Trabzon’a madalyayla dönen sporcularını ödüllendirdi. İzmir’de düzenlenen Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Çavdaroğlu Boks Kulübü adına yarışan Burak Gediağaç 75 kiloda Türkiye Şampiyonu, Adem Efe Sinecek 50 kiloda Türkiye ikincisi, Poyraz Efe Bal 42 kiloda 3’üncüsü olurken; Fethiye’de düzenlenen Yıldızlar Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda Bünyamin Erdem 46 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. Çavdaroğlu Boks Kulübü Antrenörü Murat Özdemir, başarılarından ötürü sporcuları kutlarken şunları söyledi: 

HER ANLAMDA DESTEK!
“Kulübümüz kurulalı 4 yıl oldu. 4 yıl içerisinde de kulübümüze 8-9 tane madalya kazandırdık. Trabzon altyapısında 4 yıl içerisinde bu kısa zamanda büyük başarılar elde ettik. Çalışıyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gittiğimiz turnuvalardan madalyalarla dönüyoruz. Bunun arkasında kulüp başkanımız Haşim Çavdaroğlu’nun çok büyük katkısı ve desteği var. Maddi ve manevi her türlü bizim yanımızda. Sporcularımıza her anlamda destek veriyor. Konaklama, seyahat, yiyecek vs. her anlamda yanımızda. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzün de bize çok büyük desteği var. Bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destek oldukları sürece de daha büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyoruz. Bu kulüp bir şekilde devam edecektir, sporcularımız çok azimli. Derece elde eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Daha nice başarılar elde edeceklerine inancımız tam. Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonluklarına sporcular yetiştirmek istiyoruz. 

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK
İzmir’de yapılan Türkiye şampiyonasında Burak Gediağaç, 75 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. O da yakın zamanda Bosna-Hersek’te yapılacak olan Avrupa şampiyonası için milli takım kampına katılacak. Milli takım kampında öncelikle kulübümüzü, Trabzon’umuzu sonrasında ise ülkemizi temsil edecek. İnşallah başarılı olacağına inanıyoruz. Olması için elimizden geleni yapıyoruz. Destek olan herkese tekraren ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza inanıyoruz. Bunların da sinyalini verdiğimize gönülden inanıyorum. Bunu da herkes görüyor. Hedefimiz her zaman yukarılarda olacak. Biz çok çalışıyoruz, çocuklarımız da çok iyi ve azimliler. Onlar da çok iyi şeyler yapacağız. Kulübümüzün kurulmasındaki ilk amaç; çocuklarımızın sokaktan, kötü alışkanlıklardan kurtarmaktı. Sporcularımıza hem spor yaptırıyoruz hem de onları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Başkanımız Haşim Çavdaroğlu, birçok sporcuların hayatına dokunacak bir proje başlattı.”

Muhabir: AYTEKİN AKAY