Gain Park Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi hakem  Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Bu maç öncesi Çaykur Rizespor 54 puanla 16.sırada bulunurken,6puanlı Alanyaspor ise 12. basamakta yer alıyor.

Yeşil-Mavililerde sakatlığı süren kanat oyuncusu Benhur Keser dışında eksik oyuncu bulunmazken ev sahibi Alanyaspor ise sahaya tedavisi süren stoper Furkan Bayır’dan yoksun olarak çıkacak.

Hedef 2 de 2!

İlk iki maçta bir galiiyet ve bir beraberlik alarak 4 puanla başladığı yeni sezonun son 4 maçında sıfır çeken Çaykur Rizespor milli araya kadar oynayacağı iki maçı da kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Hafta arası yapılan antrenmanlardaoyuncularıyla sık sık toplantılar gerçekleştirerek onları mental olarak da  hazırlayan teknik direktör İlhan Palut, kötü bir dönemden geçtiklerini ancak bunu geride bırakacak kapasiteleri olduğunu belirtti.

SDNA,Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdu! SDNA,Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdu!

Palut,’Biz kaliteli oyuncuları olan iyi bir takımız. Alacağımız bir galibiyet bizi yeniden gerçek kimliğimize kavuşturacaktır.İşe de inşallah Alanyaspormaçıyla başlayacağız’ ifadeleriyle oyuncularına güven aşıladı.

STAT: GAİN  Park

SAAT:19.00

HAKEM: A.BuğraTaşkınsoy

YAYIN:beİNSPORTS

C.ALANYASPOR:

ERTUĞRUL

LIMA

ALITI

LEZAMA

HWANG

COELHO

AUGUSTO

BALKOVEC

MAKOUTA

JANVIER

HADERGJONAJ

Ç.RİZESPOR:

GRBİC

TAHA

MOSCİ

ALİKULOV

HOJER

GİANNİS

AMİR

OLAWOYİN

GHEZZAL

VURÇEVİÇ

AKİNTOLA

‘ALİ SOWE)

Muhabir: AYTEKİN AKAY