Gambiyalı Golcü İçin Büyük Heyecan! Kampa Yetiştirilmeye Çalışılıyor

Ali Sowe Heyecanı
30 yaşındaki golcü oyuncu Ali Sowe, İlhan Palut’un verdiği transfer listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Çaykur Rizespor, oyuncunun kulübü Rostov ile temas kurdu ve resmi teklifte bulundu. Geride kalan sezonu MKE Ankaragücü’nde tamamlayan Ali Sowe için Rus kulübünün cevabını bekleyen Rizespor, bu transfer için tüm şartları zorluyor. Atmaca, Ali Sowe transferini bir an önce tamamlayıp oyuncuyu Slovenya kampına yetiştirmek istiyor.

Anlaşma Yakın
Bu transferde mutlu sona çok yaklaşan Çaykur Rizespor, bir an önce sonuç almak istiyor. Son iki sezondur kiralık olarak forma giydiği MKE Ankaragücü’nde tüm kulvarlarda 66 maça çıkan Ali Sowe, 22 gol atıp 8 asist üretti. Türkiye’de kalmak isteyen Ali Sowe ile de büyük oranda anlaşan Atmaca, Rus kulübüyle pazarlıklarda son aşamaya geldi. Güncel piyasa değeri 1,70 milyon Euro olan Ali Sowe için Çaykur Rizespor gözünü iyice kararttı.

Hücum Hattında Rekabet Artacak
Teknik direktör İlhan Palut, kadroda görmeyi çok istediği Ali Sowe’un transferinin bir an önce tamamlanmasını ve kampa katılmasını bekliyor. Öte yandan Çaykur Rizespor, geride kalan sezonda forvette yaşanan sorunların ardından yeni sezonda hücum hattında rekabeti artırmak adına bu bölgeye en az 2 transfer daha düşünüyor.

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

Çaykur Rizespor taraftarları, bu transferin gerçekleşmesi halinde takımın hücum gücünün önemli ölçüde artacağına inanıyor. Yeni sezonda güçlü bir performans sergilemeyi hedefleyen Yeşil-Mavililer, Ali Sowe transferi ile bu hedefe bir adım daha yaklaşmış olacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN