Öte yandan, Çaykur Rizespor son Alanyaspor maçı da dahil olmak üzere art arda kaybettiği 5 karşılaşmada, futbol olarak rakiplerinden aşağı kalmayan bir performans sergilemesine rağmen forvette yaşanan büyük verimsizlik nedeniyle rakip filelere gol atma konusunda sıkıntı yaşadı. Bu nedenle hak ettikleri puanları alamadılar. Teknik direktör İlhan Palut’un Antalyaspor karşısında forvette kanat oyuncusu Ghezzal ile antrafor Jurecka’ya ilk 11’de yer vermesi bekleniyor. Rizespor, bu revizyonla birlikte galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA SON DURUM

Deneyimli Savunma Oyuncusu Şenol Güneş'in Vazgeçilmezi Oldu Deneyimli Savunma Oyuncusu Şenol Güneş'in Vazgeçilmezi Oldu

İç Saha Karnesi Kötü

Geride kalan sezonda iç sahada 19 maça çıkan Çaykur Rizespor, 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak toplamda 38 puan topladı. Bu başarıyla şampiyon Galatasaray ve ikinci Fenerbahçe’nin ardından evinde en çok puan toplayan üçüncü takım oldu. Ancak bu sezon Çaykur Di-Di Stadyumu'nda oynadığı 4 maçta yalnızca 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak beklentilerin çok altında kaldı.

Çaykur Rizespor Olağanüstü Kongreye Gidiyor

Çaykur Rizespor Kulübü, tüzük değişikliği gerekçesiyle Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Çoğunluk sağlanması durumunda, 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11:00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrede, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 24 Ekim 2024 Perşembe günü aynı yer ve saatte, bu kez çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN