Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un kulüp başkanı İbrahim Turgut, Rize Takip adlı Youtube kanalında canlı yayında yaptığı açıklamalarla camiaya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. "Rizespor bir his takımı, bir sevda, bir aşk" diyen Turgut, sezon sonunda Avrupa hedefine ulaşmayı planladıklarını belirtti. Turgut, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bazı pozisyonlara yeni 1-2 ilave daha yapacağız. İnşallah daha güçlü, daha başarılı ve yukarıya doğru daha hızlı giden bir takım olacağız. Biz bir aileyiz" ifadelerini kullandı.

En Az 3 Takviye

Transfer süreciyle ilgili de bilgiler veren Turgut, "Golcü anlamında iyi bir golcü, orta sahaya özellikle 10 numara pozisyonuna ve Emirhan’dan boşalan bölgeye bir takviye daha yapacağız. Çok yoğun bir transfer çalışmamız var. Kanat bölgesi için de hocamızın verdiği liste doğrultusunda ilerliyoruz. Bu sezon, geçen sezondan daha hızlı bir şekilde transferleri tamamlamak istiyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde kadromuzdaki eksik bölgeleri dolduracağız" dedi.

"Helvayı Yapmak Bize Düşüyor"

Rizespor camiasına birlik ve beraberlik mesajları veren Turgut, "Rizespor’u çok seviyorum. Rizespor, bizim ortak bir paydamız, ortak bir sevdamız. Un var, şeker var, yağ var, helvayı yapmak bize düşüyor. Samimiyetle ve içtenlikle memleketimize hizmet etmek için Rizespor’u bir adım daha ileri götürmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İlhan Palut’a Övgü Dolu Sözler

Teknik direktör İlhan Palut hakkında da övgü dolu sözler sarf eden Turgut, "Bizim gönlümüzden geçen Rizespor, Süper Lig’de her zaman şampiyon olsun, her sene üst sıralarda oynasın. Bu hayallerimiz ve hedeflerimiz inşallah gerçekleşir. İlhan Palut hocamız bizim için büyük bir şans. Önce kişiliği ve karakteri olarak çok kaliteli bir insan. İlhan hocamızla çok iyi bir dostluğumuz var ve onunla beraber çok daha güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

İbrahim Turgut’un bu açıklamaları, Çaykur Rizespor camiasında büyük bir heyecan yaratırken, kulübün geleceği için umut verici bir mesaj olarak değerlendirildi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN