REİSE SÖZ VERDİM

Başkan Turgut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Rize ziyaretinde yaptığı özel görüşme hakkında bilgi verdi. "Sayın Cumhurbaşkanımız ile Çaykur Rizespor'u konuştuk. Kendisi her zaman bizim en büyük manevi destekçimizdir. Memleketinin takımı Rizespor'un başarılı olmasını canı gönülden çok istiyor. Bu doğrultuda, Sayın Cumhurbaşkanımızı mutlu etmek için bu sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bu konuda ayrıca Reis'e söz verdim," dedi.

RİZE HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Başkan Turgut, bu sezonun zorlu geçeceğini belirterek, "Ben verdiğim hiçbir sözden geri dönmedim. Bu sezon işi çok daha sıkı tutacağız, çok çalışacağız, her zamankinden daha çok birlik olacağız ve hep beraber başaracağız. Nasıl ki her sezon Başakşehir takımı Avrupa kupalarına gidiyor, biz neden gitmeyelim? Bizim neyimiz eksik? Çaykur Rizespor taraftarı her şeyin iyisine layıktır," ifadelerini kullandı.

KALİTELİ GOLCÜ VE KALECİ TALEBİ

Başkan Turgut, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın güvenini kazanan menajer Uğur Avadan'a da önemli talimatlar verdi. "Bu takıma kaliteli transferler istiyorum, kaleye Muslera forvete Icardi ayarında oyuncu istiyorum. Ben Cumhurbaşkanıma söz verdim, sahada çok güçlü bir Rizespor olması gerekiyor. Kimi bulacaksan bul, Portekiz Ligi'nin gol kralını veya Hırvatistan Ligi'nin en iyi golcüsünü getir. Çok kaliteli bir yabancı kaleci de istiyorum," diyerek hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.

Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı Uğurcan Çakır, Beşiktaş Maçındaki Performansıyla Yıldızlaştı

Çaykur Rizespor, bu sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak için güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY