İlk göreve geldiğimiz günden itibaren bütün Çaykur Rizespor ailesininin ülke genelinde birlik beraberliğini sağlamak için birbirimize  olan inancımızdan taviz vermeden çalışıyoruz.” dedi. Verilen emeklerin bazen istenilen sonuca ulaşmadığının altını çizen Turgut, “Bu asla inancımızı kaybettiğimiz, hedeflerimizden vazgeçtiğimiz anlamına gelmez. Biz kesinlikle ilk günkü inancımız, azmimizle yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız yanlışları, doğruları gözden geçirerek, Rizespor’u Rize’yi daha mutlu etmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

BİZ  ÇOK BÜYÜK BİR  BİR AİLEYİZ   

Transferde verilen kararların her dönem için farklı sonuçları olduğuna işaret eden Turgut, “Hocamız İlhan Palut  ile  değerli ve kaliteli bir takım kurduk. İnşallah, önümüzdeki haftadan itibaren Rizespor’un yukarı doğru gitmesini ümit ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Palut ile sürekli görüştüklerini, takımın birlik ve beraberliğinin iyi olduğunu da  kaydeden Turgut, “Her kesiminden destek olmalarını istiyorum. Neticesinde futbol ailesinin bütünlüğü bizi daha doğru yerlere taşıyacaktır.” diye konuştu.

Transferde değerli oyuncuları kadroya kattıklarını da vurguleyen Turgut, “İnşallah bunun  karşılığını alırız ve başarılı olarak  takımı üst sıralara taşımada yardımcı olurlar.” dedi.

Taraftarlara da seslenen Turgut,’Rahmani duygularla yola çıktık ve bu düsturla devam ediyoruz.Biz bir aileyiz. Aile olmanın gereğini bütün Rizeliler yapalım. Samsunspor maçında stadı doldurup galibiyet sevincini maç sonunda hep birlikte yaşayalım istiyoruz.”

3 MAÇTA 3 YENİLGİ 

Süper Ligin 6.Haftasında 22 Eylül pazar günü sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, tüm benliğiyle bu maça odaklandı.İkisi sahasında biri de  deplasmanda olmak üzere son oynadığı 3 maçı da kaybederek büyük bir düşüş yaşayan Yeşil-Mavililer,Samsunspıor’u mutlaka mağlup ederek bu bunalımlı dönemi de geride bırakmak istiyor.

FUTBOLCULAR HIRS YAPTI
Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde dün Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirdiği yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk bölümünde dayanıklılık ve çabukluk çalışan Atmacalar, ikinci bölümde ise taktik bir çiftkale gerçekleştirdiler.Futbolcuların çalışmadaki hırsı ise dikkatlerden kaçmadı.Yeşil-Mavililer hazırlıklarına bu gün yapacakları çalışmayla devam edecekler.

Muhabir: AYTEKİN AKAY