Eksik Kadroyla Çalışmalar Sürüyor
Dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaklaşık 1,5 saatlik antrenman, kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla başladı. Ardından dar alanda oynanan çift kale maçla antrenman tamamlandı. Çalışmaya milli takımlarda bulunan oyuncular ve sakatlık sonrası bireysel çalışmalara devam eden futbolcular katılmadı. Ghezzal, Casper ve Benhur gibi isimlerin bireysel antrenmanları sürerken, teknik heyet bu eksiklere rağmen maç hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Akçaabat, 16 Ekim’de Büyük Açılışa Hazırlanıyor Akçaabat, 16 Ekim’de Büyük Açılışa Hazırlanıyor

Bodrum FK Maçı Kritik Öneme Sahip
İlhan Palut ve ekibi, Bodrum FK deplasmanında alacakları bir galibiyetle çıkışa geçmek istiyor. Palut, Antalyaspor karşısında elde edilen galibiyetin takıma moral kazandırdığını, ancak istedikleri seviyeye ulaşmak için daha fazla çalışmaları gerektiğini vurgulamıştı.

Milli Aranın Avantajı Kullanılacak
Takımın, milli ara boyunca eksiklerini gidermek ve taktik hazırlıklarını tamamlamak için yoğun tempoda çalışması planlanıyor. Bodrum FK, lige iyi bir başlangıç yapmış bir rakip olarak dikkat çekerken, Çaykur Rizespor bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek ligdeki durumunu iyileştirmeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA