Milli takımlardan dönen oyuncuların katılımıyla Bodrum maçına tam kadro olarak hazırlanan Yeşil-Mavililer, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi. Dinamik ısınmanın ardından 5’e 2 pas çalışması yapan takım, dar alanda baskı ve geniş alanda çift kale maçıyla antrenmanı tamamladı. Atmacalar, bugünkü antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Palut Altyapıyı Yakından Takip Ediyor

Akçaabat İbrahim Erdemoğlu Spor Kompleksi Açıldı Akçaabat İbrahim Erdemoğlu Spor Kompleksi Açıldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, altyapı hocalarından sürekli bilgi alarak genç oyuncuların son durumlarını öğreniyor. Rizespor’un U-19 takımında oynayan orta saha oyuncuları Enes Kapan, Muhammet Baltacı ve stoper Halil Özbakır, milli oyuncuların yokluğunda A takımla idmanlara çıkmış ve başarılı performanslarıyla Palut’tan tam not almıştı.

Benhur ve Emrecan Öğrencilerle Buluştu

Çaykur Rizespor’un futbolcuları Benhur Keser ile Emrecan Bulut, Fındıklı’da Çağlayan Köyü ilkokulu ve ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin taleplerini geri çevirmeyen futbolcular, bol bol imza dağıttı ve çocukların sorularını yanıtladı. Okul yönetimi, futbolculara günün anısına plaket takdim ederken, öğretmenler de ziyaretin anısına fidan dikti.

Çaykur Rizespor, hem sahada hem de sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak ilerlemeye devam ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA