38 PUAN TOPLAMIŞTI

Bu arada  özellikle iç sahada gösterdiği başarıyla dikkat çeken Yeşil-Mavililer taraftarının önünde oynadığı 19 maçta  11 galibiyet 5 beraberlik ve 3 yenilgi alarak topadığı 38 puanla,şampiyon Galatasaray ve ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin ardından  evinde en çok puan toplayan 3 .takım olurken rakip filelere 28 gol gönderip kalesinde de 15 gol görmüştü.

Göktan Gürpüz’ün golü gündem oldu Göktan Gürpüz’ün golü gündem oldu

11 PUAN KAYBETTİ

Ancak yeni sezonda  bu günleri mumla arayan Çaykur Rizespor,  yapılan transferlerle daha da güçlendirilmiş bir kadroya rağmen Çaykur Di Di Stadyumunda oynadığı 4 maçta da taraftarına galibiyet sevienci yaşatamadı. Atmacalar,Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken,Fenerbahçe’ye5-0, Kasımpaşa ve son olarak  da Samsunspor’a aynı skorlarla  1-0 mağlup olarak tam 11 puan kaybettiler.

Palut diken üstünde!

Süper Ligin geride kalan 6 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 4 puanla 16. sırada yer bulan Çaykur Rizespor’da işler umulduğu gibi gitmiyor. Son olarak alınacak bir galibiyetle kötü gidişe son vermek amacıyla çıkılan Samsunspor maçında da yaşanan yenilgi hepten moralleri bozarken, geçen sezon takıma oynattığı futbol ve alınan sonuçlarla taraftarın da çok sevip takdir ettiği teknik  direktör İlhan Palut ve ekibi de  sıkıntılı bir döneme girdi.

Özellikle iç sahada art arda yaşanan yenilgiler üzerine başlayan eleştiriler giderek daha çok taraftar bulurkenYeşil-Mavililerin bu hafta deplasmanda Alanyaspor ve sonrasında sahasında Antalyaspor karşısında alacağı sonuçlar hiç beklenmeyen gelişmelere yol açabilir.

Muhabir: AYTEKİN AKAY