Trendyol Süper Lig’de sezona etkili bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, 3. haftada sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçına odaklanmış durumda. İlk haftada sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalan ve ardından deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek iki maçta 4 puan toplayan Yeşil-Mavililer, 25 Ağustos Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Hızlı Hücum ve Savunma Güvenliği Üzerine Çalışıldı

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, Çaykur Rizesporlu futbolcular hızlı hücumlar ve savunma güvenliği üzerinde durdu. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, dinamik ısınmanın ardından teknik ve taktik antrenmanlar yapıldı. Savunma arkasına atılan uzun toplarla gol provası gerçekleştiren Yeşil-Mavililer, Fenerbahçe karşısında etkili bir oyun sergilemeyi amaçlıyor.

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Ancak, sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden kanat oyuncusu Benhur Keser, çalışmalara katılamadı. Çaykur Rizespor, zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde eksiklerine rağmen 3 puan için sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe karşısında alacakları bir galibiyetle ligdeki iddialarını sürdürmek isteyen Rizespor, taraftarının da desteğiyle sahadan mutlu ayrılmayı hedefliyor. İlhan Palut ve öğrencileri, Fenerbahçe’yi gözüne kestirmiş durumda!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU