25 Ağustos Pazar günü oynanacak olan bu zorlu maçın hazırlıklarına dün başlayan Rizespor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde toplandı. Atmaca, Fenerbahçe karşısında da mutlak galibiyet hedefliyor.

Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi

Coşkulu Futbol

Başakşehir ve Adana Demirspor karşısındaki baskılı ve tempolu oyununu Fenerbahçe karşısında da sürdürmek isteyen Çaykur Rizespor, bu maç öncesi tek yürek olmuş durumda. Ligde Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetini 30 Ağustos 2018 tarihinde 3-0’lık skorla elde eden Rizespor, bu 6 yıllık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yeşil-Mavili takımın coşkulu futbolu, taraftarı da büyük bir heyecana sokmuş durumda. Rizespor, Fenerbahçe karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Bu önemli karşılaşmada Rizespor’un hedefi, hem sahada hem de tribünlerde büyük bir coşku yaşatarak, Fenerbahçe karşısında üç puanı alarak yoluna emin adımlarla devam etmek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY