İlerleyen haftalarda da bu başarısını sürdüren Yeşil-Mavililer uzun süre Avrupa umudunu korumuş ancak son haftalarda yaşadıkmları  kayıplarla bunu gerçekleştiremese de, 50 puanla 9.Sırada tamamladığı sezonda taraftarını mutlu eden bir performans sergilemişti.

Trabzonspor'un İlgilendiği Golcü; Southampton'da İlk Kez Kadroda! Trabzonspor'un İlgilendiği Golcü; Southampton'da İlk Kez Kadroda!

KADRO GÜÇLENDİ AMA!..

2024-25 sezonuna aralarında Ali Sowe, Hadziahmetovic, Ghezzal,Juresca, Giannis gibi deneyimli ve etkili oyuncuların da bulunduğu transferlerle girip  ligin üst sıralarında yer bulmak için yola çıkan  Çaykur Rizespor,ilk iki  maçında aldığı 4 puanla bu yönde umutları arttırmıştı.Ne var ki  ardından 3 ü sahasında ikisi deplasmanda olmak üzere oynadığı son 5 maçta 5 yenilgi alırken, kalesinde gördüğü 13 gole karşılık hiç gol atamayan Yeşil-Mavililer, 6 maç  oynadığı ilk 7 hafta sonunda 4 puanla 16. sıradan küme hattına inerek beklentilerin çok uzağında kaldı.

Trendyol Süper Ligin 8. haftasında 4 Ekim Cuma günü sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor,tüm benliğiyle bu maça odaklandı.2.Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı  Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Yeşil-Mavililer, sonrasında oynadıkları 5 maçı da  beklenmedik şekilde kaybederek uzun süren bir düşüş yaşadı.

Atmacalar  bu şartlarda oynayacakları  Antalyaspor maçına dönüm noktası olarak bakarken, taraftarın da desteğiyle  bu karşılaşmadan  mutlaka galip ayrılarak   kötü gidişe artık dur demek için caia olarak kenetlendi.

 Bu arada Yeşil-Mavililer bu sezon Çaykur Di Di Stadyumunda oynadıkları 4 maçın birinde Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken,diğer üçünde  Fenerbahçe’ye 5-0, Kasımpaşa’ya ve Samsunspor’a da 1-0 lık skorlarla  mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN