Yeşil-Mavililler bu maç öncesi 4 puanla 14. sırada bulunurken, 9 puanlı Samsunspor ise 6. basamakta yer alıyor. Bu maçı mutlaka kazanarak kötü gidişe son vermek isteyen Çaykur Rizespor, galibiyetten başka bir sonuç düşünmezken,son maçında sahasında Başakşehir’i mağlup ederken çok formda gözüken Samsunspor’da sahaya iddialı çıkacak.

Kazanmak zorundayız!

Son 3 maçı kaybederek yaşadıkları sıkıntılı süreci atlatmak için galibiyete şiddetle ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Artık söyleyecek söz kalmadı. Samsunspor ile mutlaka kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Tüm takım olarak bunun bilincindeyiz. İnşallah taraftarımızın da büyük desteğiyle bugün sahadan 3 puanla ayrılıp yeniden tırmanışa geçeceğiz” dedi.

Memleketine aşık insanlar olarak gurur kaynakları takımlarına sahip çıkmak zorunda olduklarını söyleyen Yeşil-Mavililerin Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, “Rizespor bizim için çok değerlidir. Biz yönetim olarak bu duygularla çıktığımız yolda aynı şekilde devam ediyoruz. 

Vali Aziz Yıldırım, Doğu Karadeniz Gençlik Kampı'nı Ziyaret Etti! Vali Aziz Yıldırım, Doğu Karadeniz Gençlik Kampı'nı Ziyaret Etti!

Çaykur Rizespor olarak çok büyük bir aile olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Şimdi bunun gereğini yapma zamanı. Pazar günü tribünleri doldurup takımınıza destek olup maçtan sonra da galibiyet sevincini oyuncularımızla birlikte yaşayalım. Başka Rizespor yoktur ve bizlere yakışan da bu zor durumdan çıkmak için takımımızın yanında olmaktır” diye konuştu.

STAD: Çaykur Didi
SAAT: 17.00
HAKEM: Kadir Sağlam
YAYIN: beİN Sports 1

Ç.RİZESPOR
GRBİC
TAHA
MOCSİ
ANIL
HOJER
PAPANIKOLAOU
HADZİAHMETOVİC
OLAWOYİN
ALİ SOWE
JURECKA
AKİNTOLA

SAMSUNSPOR
OKAN 
ZEKİ 
DRONGELEN
SATKA
BOLA
BENNASSER
CELİL 
HOLSE
NTCHAM
EMRE
MOUNDILMADJI

Muhabir: AYŞE SANCAK