Üst üste alınan Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Galatasaray yenilgilerinin ardından, hafta arası yapılan çalışmalarda oyuncularını sadece fiziksel ve taktiksel olarak değil moral,motivasyon açısından da bu maça hazırlayan teknik direktör Palut, ayrıca rakibin zayıf ve kuvvetli yönlerini en ince ayrıntısına kadar uygulamalı  olarak gösterdi.

‘SİZLERE GÜVENİYORUM’

Trabzonspor Basketbol Takımı, Haremspor İle Karşı Karşıya Gelecek Trabzonspor Basketbol Takımı, Haremspor İle Karşı Karşıya Gelecek

İyi bir takım olduklarını bunu da lige güzel bir başlangıç yaparak gösterdiklerini vurgulayan Palut, ‘ ‘Futboda her  takımın  başına gelebbilecek  kötü bir dönemden geçiyoruz. Ancak bizimki biraz uzun sürdü.Transferin son günlerinde aramıza katılan arkadaşlarla daha da güçlendik.Samsunspor maçını mutlaka kazananak  yeniden rayımıza oturacağımızdan en küçük bir endişem yok. Sizlere güveniyorum.Taraftarımızında desteğiyle 3 haftalık bir aradan sonra  yeniden 3 puanla tanışacağımıza inanıyorum’ sözleriyle oyuncularını sürekli motive etti.

Deneyimli eldiven taraftarının karşısına çıkacak  

Çaykur Rizespor’u İngiliz ekibi Sheffield Unuted’dan kadrosuna katığı 28 yaşındaki Hırvat kaleci Ivo Grbıc,Yeşil Mavili forma ile çıktığı ilk maçta Galatasaray’dan 5 gol yiyerek talihsiz bir başlangıçc yapmıştı.

Rizespor taraftarının karşısına ilk olarak yarın oynanacak Samsunspor karşılaşmasıyla çıkacak olan deneyimli eldiven,bu maçta iyi bir performans göstererek hem takımının kazanmasına yardımcı olmak, hem de Yeşil-Mavili taraftardan güvenoyu almak için mücadele edecek.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA