Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı Enis Bardhi Bir Puan Kazandırdı

Önce Salon Sonra Saha

Güne salonda gerçekleştirilen kuvvet ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla başlayan Yeşil-Mavililer, ikinci çalışmada sahada topla buluşup teknik ve taktik idmanlara ağırlık veriyor. Bu yoğun program, oyuncuların hem fiziksel dayanıklılığını artırmayı hem de takımın oyun planına tam uyum sağlamasını amaçlıyor.

Hazırlık Maçları Başladı

Çaykur Rizespor, hazırlıklarını 18 Temmuz'a kadar Slovenya'da sürdürecek ve ardından 10 günlük kamp için Slovenya'nın Gore kentine geçecek. Sezona başlayacakları Başakşehir maçına kadar tam olarak hazır hale gelmeyi hedefleyen takım, kamptaki ilk hazırlık maçını dün akşam Ukrayna ekiplerinden Shakhtar Donetsk ile oynayarak son durumunu değerlendirdi.

Gelecek Maçlar

Rizespor, kamp boyunca ayrıca FC Klagenfurt, Kryvbas ve Fransız ekiplerinden Nice ile de karşı karşıya gelecek. Bu maçlar, takımın sezona hazır olup olmadığını görmek için önemli bir fırsat olacak.

Kamp Değerlendirmesi

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, kamp süresince oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. Palut, "Oyuncularımızın oyun planımıza sadık kalması ve antrenmanlarda gösterdikleri gayret, yeni sezonda başarılı olacağımızın işaretleri" dedi.

Çaykur Rizespor, Slovenya kampında her geçen gün formunu bulmaya devam ediyor. Taraftarlar, takımın sezona hazır ve güçlü bir şekilde başlayacağından umutlu.

Muhabir: BİROL SANCAK