Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos Pazartesi günü sahasında Başakşehir FK ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, bu önemli maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesislerinde yoğun bir şekilde sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren ve taktik ağırlıklı geçen antrenmanda, teknik direktör İlhan Palut'un önderliğinde takım, özellikle kanatlardan yapılan ataklar ve defans arkasına atılan toplarla gol çalışması yaptı.

Antrenman sırasında defansif önlemleri de gözden geçiren Rizespor'da, oyuncuların arzulu ve istekli halleri teknik kadronun memnuniyetini kazandı. İlhan Palut, Başakşehir'in güçlü ve etkili bir takım olduğunu vurgulayarak, "İki taraf için de zor ama seyredenler için bir o kadar da zevkli ve çekişmeli bir mücadele olacak," dedi. Palut, sahalarında ve taraftarları önünde oynayacakları bu ilk maçtan galibiyetle ayrılarak yeni sezona 3 puanla başlamak istediklerini belirtti. Teknik direktör, antrenmanlarda yapılan verimli çalışmaların sahaya yansıtılacağına ve hedeflerinin gerçekleştirileceğine olan inancını ifade etti.

Umut Bozok'tan Şenol Güneş'e Teşekkür: "İnşallah Pazartesi Günü de Kadroda Olurum" Umut Bozok'tan Şenol Güneş'e Teşekkür: "İnşallah Pazartesi Günü de Kadroda Olurum"

Çaykur Rizespor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedeflerken, taktiksel disiplini ve oyuncuların motivasyonu bu hedefe ulaşmada kritik rol oynayacak.

Muhabir: BİROL SANCAK